Nový jídelní lístek od 1.11. 2014 - 2

09.11.2014 | Tomáš Němec

Od 1.11. 2014 spouštíme zcela nový jídelní lístek připravený zcela novým osazenstvem kuchyně. Přinášíme malou ochutnávku... druhá várka.

Kompletní menu najdete ZDE.

Pro aktuální informace nás sledujte na FACEBOOKu.

JL titulní strana

 

Domácí sulc s cibulkou a octem (55 Kč)
Domácí sulc s cibulkou a octem (55 Kč)

 

Tatarák z lososa s kapary, červenou šalotkou, čerstvým koprem s toastem (115 Kč)
Tatarák z lososa s kapary, červenou šalotkou, čerstvým koprem s toastem (115 Kč)

 

Středomořský salát s cizrnou (98 Kč)
Středomořský salát s cizrnou (98 Kč)

 

Steak z hovězí svíčkové (295 Kč)
Steak z hovězí svíčkové (295 Kč)

 

Steak z chuck tender (z kulaté plece) (250 Kč)
Steak z chuck tender (z kulaté plece) (250 Kč)

 

Cibulové kroužky (30 Kč)
Cibulové kroužky (30 Kč)

 

Steak z vepřové kotlety (174 Kč)
Steak z vepřové kotlety (174 Kč)

 

Panna cotta s lesním ovocem (60 Kč)
Panna cotta s lesním ovocem (60 Kč)

 

Zeleninovo-ovocný salát s vlašskými ořechy (100 Kč)
Zeleninovo-ovocný salát s vlašskými ořechy (100 Kč)

 

Steak z lososa s holandskou omáčkou (165 Kč)
Steak z lososa s holandskou omáčkou (165 Kč)

 

Míša řezy (35 Kč)
Míša řezy (35 Kč)

 

Křupavý salát s uzenou makrelou (115 Kč)
Křupavý salát s uzenou makrelou (115 Kč)

 

Zapečená brokolice se sýrem (55 Kč)
Zapečená brokolice se sýrem (55 Kč)

 

Belgický tatarák s hranolkami (270 Kč)
Belgický tatarák s hranolkami (270 Kč)

 

Květákový nákyp s hráškem (65 Kč)
Květákový nákyp s hráškem (65 Kč)

 

Steak z jeleního hřbetu se šípkovou omáčkou (262 Kč)
Steak z jeleního hřbetu se šípkovou omáčkou (262 Kč)